Kerülj lendületbe
és tegyél az egészségedért

Természetes gyógyítás testtől a lélekig

szolgáltatások Testtől a lélekig

Amit megeszünk hatással van gondolatainkra, viselkedésünkre. Ezért fontos, hogy minőségi ételeket fogyasszunk. 

A letapadt ínak felszabadításával oldódik a testben a feszültség és a fájdalom azonnal megszűnik.

Amit a két szemünkkel látunk az csak 1-2% -a annak ami ténylegesen létezik, a fizikai valóságon túl van a láthatatlan világ. 

Ez a kezelés a legismertebb masszázsok közé tartozik, mert az egész testre kiterjed, az izmok, ínak, és ízületek átmasszírozására irányul.

Attól függően, hogyan élünk a csakrák be tudnak szűkülni és az adott területen betegség kialakulásához  vezetnek. Ezért is fontos őket “karban” tartani.

A Gyógykovácsolás az ízületműködés és csontok helyreállításával foglalkozó gyógyterápia, test lendületét használva és a szeretet erejével.

Mesélek egy kicsit magamról

”Mindenki életében van egy fejezet, ami lezárul. Amiért hálás lehet, nemcsak mert volt, hanem amiért egy még szebbet hoz el.Minden kellett, érted volt, hogy visszatekintve megértsd szellemi lényed.  Felvállalt életed ott toporog az ajtóban várva, hogy lerakd félelmed és beengedd, amit úgy is tudsz, hogy elkerülhetetlen.  Légy szabad és tárd ki szárnyadat, mely szíveddel együtt repül a horizont szabad kék egén. Végtelen, mint a Te lelked. “ ( Kovács Anita)

Szeretnél úrrálenni a fájdalmaidon?

A gyógykovácsolás az ízületműködés helyreállításával foglalkozó gyógyterápia.

A test lendületét használva és a szeretet erejével.

Helyes pozícióba kerülnek a csontok, ízületek, ami az egész testre kihatással van és energetikailag is rendeződik a fizikai test. 

Ínrakás, Energetizálás, Lélekgyógyászat, Masszázs, Gyógykovácsolás,

foglalj időpontot

vélemények